Nicole's Health & Wellness

Mindfulness Training seizoen 2020 : 

vanaf 26 augustus  2020 : 16 weken 1 uur per week


Mindfulness is een bewezen effectieve methode om je leven weer in eigen hand te nemen. Door bewust te worden van en anders om te leren gaan met je (negatieve) gedachten, rusteloosheid, angsten en emoties.

Onbewuste patronen worden zichtbaar en kunnen getransformeerd worden.

Je leert loslaten wat je niet meer nodig hebt en ECHT voor jezelf te kiezen.

In deze training leer je stap voor stap hoe je dit kunt bereiken. Via meditaties, oefeningen en theorieles leer je mindfulness te integreren in je dagelijkse leven. Waardevol voor de rest van je leven.


Opgave via de mail : [email protected] 

Reviews van cursisten 

Willem: januari 2019

" De training was prettig en fijn om te doen. Ik heb genoten van de sfeer in de groep en de open houding van anderen. De training lijkt me erg nuttig voor eigenlijk iedereen. Het brengt je gewoon veel en dat gun ik anderen ook".


Sanne : januari 2019

"Het is een investering in jezelf waar je, zoals ik er nu tegenaan kijk, je hele leven iets aan zult hebben. Het is ook niet zweverig maar juist praktisch en toepasbaar en daarmee voor iedereen geschikt."


Linda: september 2019

"Ik zou iedereen aanraden een mindfulness training te volgen. De begeleiding van Nicole was erg duidelijk en helder. Ik keek uit naar de trainingen."


Hetty: september 2019

"Nicole laat je ervaren en zien hoe je om kunt gaan met de drukte. Dat alles op een nuchtere manier in een veilige sfeer."


Mariƫl januari 2020

"Door de training ben ik veel gaan nadenken over mijn leven. De regels ga ik toepassen en integreren in mijn dagelijkse bestaan. Het is een mooie cursus geweest."


C ( wil anoniem blijven) januari 2020

"een cursus met de mogelijkheid om dichterbij jezelf, je wensen, je gevoel en je potenties te komen. Het hier en nu telt, de rest is ballast. Ik heb er veel van geleerd en gun dit iedereen. Eigenlijk zou mindfulness een verplicht vak op school moeten zijn."Kosten: 200 euro voor 16 lessen en cursusmateriaal.