Nicole's Health & Wellness

Koolhydraatarm knäckebröd

• 100 gram sesamzaad

• 75 gram lijnzaad

• 75 gram pijnboompitten

• 7 gram psyllium vezels (te koop bij Kruidvat)

• 20 gram parmezaanse kaas

• 2 eieren

• 125 ml water

• Zeezout naar smaak


Oven voorverwarmen op 175 graden. Meng alle ingrediënten in een grote kom en laat 5 minuten rusten. Leg een vel bakpapier op een bakplaat en spatel het deeg erover als een platte koek. Bestrooi het deeg met zeezout en bak het 20 minuten. Verlaag de temperatuur naar 140 graden en haal de bakplaat uit de oven. Snij het in 12 crackers. Bak af in 35-40 minuten. Doe de ovendeur open en laat het knäckebröd 30 minuten afkoelen in de oven. Bewaar in een trommel in de koelkast en rooster ze 5 minuten voor gebruik de volgende dagen.

0